Juan Carlos Navarro završio karijeru!

Legenda se oprostila

Juan Carlos Navarro završio karijeru!

M. Šljivak

Legendarni španski košarkaš Juan Carlos Navarro (38) završio je profesionalnu karijeru.

Nakon 21 godine igranja, od kojih je samo jednu proveo van Barcelone, La Bomba je odlučio da se povuče i to nakon što mu je saopšteno da na njegove igračke usluge više ne računaju.

Kako nije želio da ide van Barcelone, ali i u činjenicu da sa klubom ima ugovor do 2027. godine, on će preuzetu jednu od uloga u klubu.

Navarro je apsolutna legenda španske košarke. Jedan je od najvećih igrača koji su kročili na parket i u karijeri je osvojio apsolutno sve moguće trofeje.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Sada je pred njim novi život i nova karijere i sigurno je da će mu biti lako raditi pored ljudi koje itekako dobro poznaje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi