Trener RMU Banovići nakon velike pobjede nad Play Offom

Jurčenko: Lopta je okrugla, na kraju je presudio jedan šut

Košarkašice RMU Banovići savladale su večeras ekipu Play Offa na gostujućem parketu rezultatom 75:73, te su povele sa 2-0 u finalnoj seriji prvenstva Bosne i Hercegovine.

Ekipa iz Banovića slavila nakon dramatične završnice, a sada je vrlo blizu titule prvaka naše zemlje. Ipak, trener gošći nije bio previše zadovoljan načinom na koji su njegove izabranice ušle u susret.

"Prvo bih pohvalio ekipu Play Offa zbog korektne i dobre borbe. Zaista do zadnje sekunde nismo znali šta će se desiti. Moram reći da smo vrlo opušteno ušli u utakmicu, a to nije bio onaj nivo koji sam ja od njih tražio. Primili smo 30 poena u prvoj četvrtini, što je nešto što nam se nije dešavalo za poluvrijeme", istakao je Jurčenko, pa dodao:

"Ušli smo u utakmicu previše samouvjereno, ali lopta je okrugla, nikad se ne zna i na kraju je jedna lopta presudila".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti