Jurica Golemac preuzima Budućnost?

Problem predstavljaju potraživanja hrvatskog trenera

Jurica Golemac preuzima Budućnost?

Hrvatski stručnjak Jurica Golemac koji je donedavno sjedio na klupi posrnulog slovenačkog tima Primorske iz Kopra najozbiljniji je kandidat za preuzimanje klupe Budućnosti. 

U upravi podgoričkog kluba navodno nisu zadovoljni sadašnjim trenerom Petrom Mijovićem i rado bi umjesto njega na klupi vidjeli Golemca koji je s Primorskom do trenutka kada je klub doživio financijski kolaps uradio više nego se očekivalo. 

Kontakti između Golemca i uprave Budućnosti navodno su već uspostavljeni no problem predstavljaju velika potraživanja hrvatskog stručnjaka. Ipak, kako stvari stoje, očekuje se da će obje strane naći zajednički jezik i da će Golemac sjesti na vrelu klupu podgoričkog tima koji je ove sezone podbacio u Eurocupu a u ABA ligi još uvijek drže poziciju koja vodi u doigravanje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi