Jusuf Nurkić ironično regovao na vijest o mogućoj razmjeni Damiana Lillarda
Foto - Instagram

Priča mu je smiješna

Jusuf Nurkić ironično regovao na vijest o mogućoj razmjeni Damiana Lillarda

M. Šljivak

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić imao je zanimljivu reakciju na vijest američkih medija da New York Knicksi žele angažovati njegovog saigrača Damiana Lillarda.

Lillard već duže vrijeme privlači interes tima iz Velike jabuke, a New York Post piše da će ovog ljeta Knicksi pokušati napraviti razmjenu sa Portland Trail Blazersima.

"Knicksi su spremni da ponude tri ili četiri pika prve runde NBA drafta u dogovoru za Damiana Lillarda ako to znači da mogu zadržati RJ Barretta i Obija Toppina", piše NY Post.

Nurkić je reagovao na pisanja o mogućoj ponudi Knicksa i ismijao je ovakvu informaciju.

"Tri ili četiri? Prije bih rekao 34", napisao je bh. košarkaš na Twitteru.

Oglasi

Damian Lillard je kompletnu profesionalnu karijeru proveo u Portland Trail Blazersima i u ovom timu je već devetu sezonu.

Izabran je kao šesti pik NBA drafta i njegov izbor se pokazao kao pravi potez jer je Dame postao velika zvijezda i jedan od najboljih igrača lige.

Lillard u karijeri prosječno ubacuje gotovo 25 poena po utakmici, a ima i 6.6 asistencija, te 4.2 skoka po meču.

Ove sezone njegove brojke su iznad prosjeka. Ubacuje 28.3 poena i ima 7.5 asistencija po utakmici.

Nurkić i Lillard su zaista veliki prijatelji. Zbog toga nije nikakvo čudo što je bh. košarkaš reagovao na najavu odlaska prve zvijezde Trail Blazersa.

Top Komentari

user1619903246
Jeli vas stid ni grb neznate staviti kako treba ako vam treba ko za raditi tu sam hvala
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi