8

Komentari (8)

Ecosport
Svako jutro vijesti o Nurkiću koji nije za svoju državu dao ništa. Papak. Ne zaslužuje ovakav medijski prostor.
axel42
Zaslužuje sigurno Djoković, Jokić pa da se o njima piše svaki dan!
nije.suplja
Sta si ti dao za drzavu? @axel42 komentar ti je skorz na mjestu. Sta su one wande i ronalde i georgine dale... seronja jedan, ti ces govorit ko je sta dao za drzavu
user1644052223
Eto ti zasluzujes. I da je najgori na terenu trebas biti ponosan ne samo na njega nego bilo kojeg sportistu koji predstavlja BiH..
vence
A sta je to trebao i mogao dati? Mozda meni stambeni kredit otplatiti? :D
Bhf
Kad neko kaze sta je dao za drzavu tacno bi mu razvalio usta zvaljava,sta je to njemu drzava dala?sta je to bilo kome od nas dala?Raselise narod,sve jad i cemer.
mirex
Idi iz tog kluba.....
Malmi_Suomi
14 , 16 ( loše) ali ponosno opet na našeg SINA BOSANSKOG Jusufa Juku NURKIĆA i bit će bolje. Čestitke i za malog " čudesnog " slovenca Dončića. p.s. ne pratim NBA pa da nešto komentarišem, ne mogu a i ne znam. Vidim statistiku i to je sve. Pozdrav za normalnu raju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.