Jusuf Nurkić fotografijom iz teretane pokazao zašto ga zovu "Bosanska zvijer"

Vrijedno trenira

Jusuf Nurkić fotografijom iz teretane pokazao zašto ga zovu "Bosanska zvijer"

Endin Čaušević

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić oporavio se od teške povrede nakon što je već godinu dana van terena.

Nurkić se od loma noge oporavljao godinu dana, te je prošlog mjeseca trebao zaigrati u dresu Portland Trail Blazersa, ali prekid NBA lige je poremetio planove našeg centra.

No, bh. košarkaš ima dodatno vrijeme da se što bolje spremi za nastavak sezone. Nurkić vrijedno trenira, a večeras je objavio nekoliko fotografija iz teretane.

Mnogi su oduševljeni kako Nurkić izgleda, te je opravdao nadimak "Bosanska zvijer". Također, na jednoj od fotogradija se može vidjeti i ožiljak operacije nakon stravičnog loma noge iz prošle sezone.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_DfvIclElW/[/instagram]

Top Komentari

Zoilomas
Iskreno mi je jako drago sto nema igranja jer je stvarno bitno da dosta vremena prodze da se nebi ponovila povreda. Nurkicu sve najbolje uzivaj treniraj odmaraj i boli te ona stvar.
5 0
nikokovac
Pogane,obrijaj se
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti