Emotivna poruka Nurkića na Instagramu: Ne mogu da vjerujem da je već prošlo godinu dana

Konačno je spreman za povratak

Emotivna poruka Nurkića na Instagramu: Ne mogu da vjerujem da je već prošlo godinu dana

E. Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić je već godinu dana van parketa nakon što je prošle sezone doživio stravišan lom noge.

Nurkić je tačno godinu dana van parketa zbog loma noge kojeg je zadobio na utakmici između Portland Trail Blazersa i Brooklyn Netsa. Bh. košarkaš je nakon toga strpljivo radio na oporavku i nije htio žuriti s povratkom na parket.

Zanimljivo da se Nurkić uspio vratiti u roster Portlanda, ali njegov povratak na teren zaustavila je pandemija koronavirusa zbog koje je prekinuta NBA liga.

Nurkić se večeras oglasio na Instagramu i prisjetio se noći koja se desila prije godinu dana kada je slomio nogu.

"Veoma sam emotivan i ne mogu vjerovati da je prošlo godinu dana od moje povrede. Nije važno koliko duboko padnete i ono što se računa jeste koliko visoko ćete se vratiti. U životu sam naučio da prebrodim teške situacije, ali svi imaju svoje sudbine. Vjera u Boga čak i kada ne razumijete Njegove planove. Još jednom se zahvaljujem svima. Prije godinu dana ste svi uradili nešto posebno za mene i to mi znači mnogo. Sada sam 100% zdrav i jedva čekam da zaigram košarku ponovo. Do tada ostanite mi sigurni i zdravi. Voli vas Nurk", poručio je bh. košarkaš uz nekoliko zanimljivih fotografija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi