Jusuf Nurkić nasmijao sve objavom na Twitteru: "Dok čekaš da se sport vrati"

I bh. košarkaš u izolaciji

Jusuf Nurkić nasmijao sve objavom na Twitteru: "Dok čekaš da se sport vrati"

E. Čaušević

Zbog pandemije koronavirusa NBA je prije nekoliko dana donijela odluku da klubovi ne smiju organizovati zajedničke treninge, te da si košarkaši moraju u kućnu izolaciju.

U NBA ligi postoji nekoliko košarkaša koji su zaraženi koronavirusom, te zbog zdravlja drugih odlučeno je da se prekine s treninzima i okupljanjem u dvoranama, te da svi moraju u kućnu izolaciju.

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić je poručio da će mu to teško pasti, ali da svi moraju poštovati odluke i ostati kod kuće.

Nurkić je sinoć nasmijao svoje navijače objavom kako provodi vrijeme dok čega da se sport vrati u normalu. Gif koji je objavio sigurno oslikava situaciju svih nas koji nestrpljivo čekamo da se cijeli ovaj haos završi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi