Jusuf Nurkić pred velikim izazovom na otvaranju nove NBA sezone
Foto - EPA

Igra protiv Utaha

Jusuf Nurkić pred velikim izazovom na otvaranju nove NBA sezone

Midhat Šljivak

Nova NBA sezona zvanično je otvorena sinoć.

Odmah na početku gledali smo dosta zanimljivu košarku, velike zvijezde na parketu, a večerašnji raspored nam donosi još 13 utakmica.

Na parket izlazi i Jusuf Nurkić sa Portland Trail Blazersima. Njegov tim odmah na početku ima veliki izazov, a na suprotnoj strani je ekipa Utah Jazza.

To znači da će Nurkić imati posla sa jednim od najboljih defanzivaca lige Rudyjem Gobertom, protiv kojeg u prošlosti nije dobro prolazio.

Ipak, posljednji meč je Nurkić bio uspješniji. Ubacio je 22 poena, a Gobert je protiv Nurkića najviše ubacio 20.

U ukupnim duelima Gobert je uspješniji sa 13.3 poena po meču u odnosu na Nurkićevih 8.9, a vidjet ćemo hoće li bh. centar večeras uspjeti da nadmaši sjajnog Francuza.

Utakmica se igra u 4 sata po našem vremenu, a naravno, možete se kladiti u Mozzartu na ovaj meč.

Opkladu OSTAVITE OVDJE, a imat ćete mogućnosti da se kladite i na poene Jusufa Nurkića.

Top Komentari

Tas14
Bodrimo te Juka, pokaži šta znaš
6 0
Slobodas
Jel vas stid vise stavljati unutar teksta reklamu za kladionicu !!! Sirite nemoral i porok sram vas bilo , dabogda sve islo na vasu dusu !
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.