Jusuf Nurkić odigrao još jednu fenomenalnu utakmicu, Portlandu velika pobjeda

18 poena, 19 skokova bh. zvijeri

Jusuf Nurkić odigrao još jednu fenomenalnu utakmicu, Portlandu velika pobjeda

M. Šljivak

Portland Trail Blazersi pobijedili su Houston Rocketse rezultatom 110:102, a Jusuf Nurkić je ponovo bio fenomenalan.

Trail Blazersi su vodili od samog početka meča. Samo jednom u čitavoj utakmici prednost su imali Rocketsi i to u prvoj dionici, no uspjeli su konstantno biti u igri i tek u finišu Portland je osigurao veliku pobjedu.

Jusuf Nurkić je ponovo odigrao fantastičan meč. Iako je poenterski mogao još i bolje, jer je imao nekoliko zicera koji su se morali zabiti, na kraju je Nurk upisao zaista sjajan double-double učinak.

Za 29 minuta na parketu bh. centar je ubacio 18 poena (6/15), imao je 19 skokova, te po tri asistencije i blokade.

Lillard je sa 21 poenom bio najefikasniji u Portlandu, McCollum je ubacio 20, dok je na drugoj strani James Harden bio najefikasniji sa 23 poena.

Top Komentari

Ado
Nurkic igra na vrhunskom nivou, svaka cas.
10 0
karlhajncbrazzzo
Oprezno Juka...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi