Pogledajte fantastičnu partiju Nurkića protiv Sacramenta

Bh. košarkaš odigrao sjajan meč

Pogledajte fantastičnu partiju Nurkića protiv Sacramenta

E. Čaušević

Košarkaši Portland Trail Blazersa poraženi su sinoć u gostima protiv Sacramento Kingsa sa 125:121.

Fantastičnu partiju u sinoćnjoj utakmici odigrao je bh. košarkaš Jusuf Nurkić, ali nažalost to nije bilo dovoljno da njegova ekipa izbjegne poraz.

Nurkić je na parketu proveo skoro 32 minute, te je uspioo da zabije čak 28 poena, a uz to doda još 17 skokova i pet asistencija.

Bh. košarkaš je bio fantastičan protiv Sacramenta i sigurno da je ovo njegova daleko najbolja partija u dosadašnjem dijelu sezone.

Najbolje poteze Nurkića i njegove poene na sinoćnjoj utakmici možete pogledati u videu ispod.

[streamable]https://streamable.com/l9j9tx[/streamable]

Top Komentari

King_Kenny
...stra li ce ovo biti da se odigrala koja akcija na njega konacno...garant ce snijeg do ramena...17 suteva uzeo,CJ na aparatima,trebao je on to ispucati iz nekih nemogucih pozicija i sve fuliti.
4 0
user1597698961
Zasfo mi je veliki video ovdje ,tj ne mogu gledati ovdje nego moram pritisnuti ,,ovdje" pa tamo na link gledat video
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi