Jusuf Nurkić ponovo igra košarku!

Oporavak teče fantastično

Jusuf Nurkić ponovo igra košarku!

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić uspješno se oporavlja od dvostrukog preloma noge, povrede koju je zaradio početkom aprila.

Ovih dana na društvenim mrežama često možemo vidjeti video klipove kako se Nurkić lagano vraća trčanju, a sinoć je njegov klub Portland Trail Blazers objavio video na kojem se vidi da je popularni Nurk počeo igrati i košarku.

Portland se na Twitteru pohvalio videom s treninga na kojem Nurkić djeluje kao vrlo pokretan i zdrav momak što samo ukazuje na to da oporavak teče normalnim tokom i da ćemo ga uskoro vidjeti na parketu.

Inače, očekivalo se da će Nurkić na parket ponovo da se vrati polovinom januara, ali posljednje informacije kažu kako bi se to ipak trebalo desiti početkom ili sredinom februara.

Naravno, centar Trail Blazersa neće žuriti s povratkom i najbitnija stvar je da se vrati potpuno zdrav i spreman, ma kad god to bilo.

Zanimljivo, ovaj Portlandov video podijelio je na Twitteru i sam Nurkić koji je u opis stavio: "Svi padaju, to je stvar života, ali ostati dole je izbor", poručio je Nurkić.

Top Komentari

nikokovac
Seljober nafurani
0 13
Arnel925
Bosnian Beast
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi