Nurkić ponovo briljira na Facebooku: Navijač ga kritikovao, a on mu kratko odgovorio

Bh. košarkaš u centru pažnje

Nurkić ponovo briljira na Facebooku: Navijač ga kritikovao, a on mu kratko odgovorio

E. Čaušević

Portland Trail Blazersi počeli su nedavno pripreme za novu NBA sezonu.

Portland prošle sezone nije briljirao i završio je put već u ranoj fazu doigravanja zbšg čega su ponajbolji košarkaši ovog tima čak najavljivali odlazak.

Ipak, Portland je uspio da zadrži svoje zvijezde, a za novog trenera izabran je legendarni Chauncey Billups. Trail Blazersi rade punom parom pred novu sezonu u kojoj navijači očekuju dosta bolje rezultate.

Portland ima veoma iskusnu ekipu koja je na okupu već nekoliko sezona i mnogi smatraju da bi ovaj put trebali napraviti neki iskorak.

Mnogo se očekuje i od bh. košarkaša Jusufa Nurkića koji se već nekoliko mjeseci sprema za novu sezonu i fizički čini se nikada nije bio u boljoj formi.

Jedan od portala koji prati Portland Trail Blazerse je radio tekst o Nurkiću, te se pitaju da li je ovo sezona u kojoj će Nurkić konačno ispuniti svoj All-Star cilj. No, jedan od navijača nije previše siguran u tom.

Naime, navijač Dick Tate napisao je da Nurkić neće ispuniti taj cilj i poručio je: "On nema dovoljno samopouzdanja ili kontrole", a potom je Nurkić sve iznenadio jer mu je odgovorio na Faceeboku na ovaj komentar i kratko je napisao: "Ok, Dick".

Nije prvi put da se Nurkić oglašava na ovaj način jer je poznat po svojim odgovorima na Facebooku i Instagramu.

Top Komentari

VenamaHrabrih
Čuj, briljira na fejsbuku?!?! Ovdje se, izgleda, takmiče ko će gluplji naslov napisati. Evo, ja upravo briljirao u hali.
14 1
Ibro
Nije Nurkiceva krivica sto se covjek zove Dick- ćuna kad prevedes
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi