11

Komentari (11)

Alaga
Svaka čast jokić!
_ZIJAGA_
Konacno NESTO INTELIGENTNO od Nurkica, poslije NIZA BLAMAZA na drustvrnim mrezama..pocni citati KNJIGE JUSUFE, manje ces se BLAMIRATI..
burazengija
De kretenu idi lijeci se, covjek je jedan od najkorektnijih sportista.
Zaštita Identiteta
lik je wannabe stihoklepac... najmanje se terenom bavi, sa svojim brutatlnim potencijalom ne daje ni 50% jer ga više zanima šta mu je na tvit odgovorio muradif iz čekrčića nego kako da odigra 3 tekme u nizu na visokom nivou
_ZIJAGA_
U kojem ti filmu zivis? OK je biti VIJERNIK MUSLIMAN..nije ok BITI NACIONALISTA..znam da ne kopcas..
_ZIJAGA_
Apsolutno, POTPISUJEM..fino je vidjeti da ima NORMALNE RAJE..mada DVOZUBI preovladaju...
dedizator
Zašto mu knjige trebaju, uspio je u životu i jedino ako treba neku sportsku satisfakciju može da poradi na treninzima za to. Ti si taj koji treba pomoć, rutane.
19501911
Svaka čast druže na komentaru,konačno da je napisao nešto pametno i prestao komentirati politiku,Nurkic je stvarno potencijal ali ništa on ne iskorištava,a može da bude sigurno uz Jokica jedan od top 3 NBA,ljudi da samo kazem to je moje osobno mišljenje i netjeram nikog da misli kao ja,i nemojte me sada napadati odmah,mrzim,ne volim i tako to!
Szentharomsvag
Narod se po jeziku poznaje. Isti narod različitih religija i multicentričnog jezika zavađen zbog tupavih džamija i crkvi koji su ih ubijedili da su različiti i da ne mogu zajedno.
bk123
Ovo podneblje je rasadnik talenata, nigdje nema ovoliko talenta al problem je što imamo talenta i za lopovluk,kriminal i nepotizam pa taj talenat uguši onaj pravi istinski dobri talenat za sport, glazbu, obrazovanje...
Zoilomas
Zamilsi kakva bi ekipa bila sa Nurkicem, Jokicem, Lukom I Bogdanovicem......... CISTA DOMINACIJA SVIJETA 10 GODINA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.