Nurkić postavio sliku u dresu reprezentacije BiH i poslao žestoku poruku

Neke stvari mu smetaju

Nurkić postavio sliku u dresu reprezentacije BiH i poslao žestoku poruku

Haris Zilić

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić nedavno je potpisao novi ugovor sa Portland Trail Balzzersima.

Kao što je naš portal ranije pisao, Nurkić će doći na okupljanje naše selekcije za augustske utakmice kvalifiakcija za Mundobasket, zatim će predvoditi i našu reprezentaciju na Eurobasketu u Njemačkoj.

Brojne priče i komentari oko njegovog odnosa prema reprezentaciji očigledno su naljutili Nurkića koji se oglasio putem društvenimh mreža.

"Kad mačke nema, miševi kolo vode", poručio je Nurkić.

Kad mačke nema, miševi kolo vode. #Photoshop 🤷🏻‍♂️

Posted by Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 on Thursday, July 7, 2022

Kome je Nurkić poslao poruku teško je reći, ali evidentno se odnosila na razne komentare oko pomenutog odnosa prema reprezntaciji jer je postavio i slike u dresu Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

Nizace
Izvini mačak, j**o ti miš sav ženski rod od prvog do zadnjeg koljena! Mrš smradu jedan mali. Tastatura boy.
2 16
E.Car
Realno Juka, mogao si doći i sada da igraš pa da dobijemo i Čehe i tako bi prenijeli više bodova u naredni krug i imali bi šanse za odlazak na Mundobasket ovako veoma teško. Ne treba niko da ti ništa priča ali nemoj ni ti.
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi