18

Komentari (18)

Coach
Jusuf Nurkic aka Nihad Djedovic
Nezgoda
Bahatost izazvana samouvjeronoscuzbog broja nula na racunu pa bi covjek pomislio da jekakav inzenjer ili atomski fizicar a ne neukusno preplaceni fizikaner s loptom.
PatriotaBiH
Bošnji ne valja Nurkić,Musa,Pjanić pa ni Džeko.Nije se rodio,a nece se ni roditi ko ce vam ugoditi.Mi smo jedini narod na svijetu ko ne cijeni svoje velikane.
Nizace
Ovo ti velikan? Objesi se odmah
Edin Merlin
Barberez9
Nije BIH tebi vazna, you know what i mean…zato bolje tisina…
Ajax11
Ma momak samo provocira jer zna da ima više kritičara nego onih koji ga gotive! Samo trazi razlog da kaze zbogom , lafo otjerali me!
E.Car
Realno Juka, mogao si doći i sada da igraš pa da dobijemo i Čehe i tako bi prenijeli više bodova u naredni krug i imali bi šanse za odlazak na Mundobasket ovako veoma teško. Ne treba niko da ti ništa priča ali nemoj ni ti.
burazengija
Malo se dozovite pameti NBA je cudna organizacija kao i timovi koji igraju u njoj. Ja sam ubijeden da bi vise puta dosao da je mogao ali tako je kako je...
pitariistok
Postoje klauzule u ugovoru da kada dolazis na okupljanje reprenzetacije ti taj period ne placaju u fullu,snosis sam sebi osiguranje,da ti drzavni tim garantuje i snosi troskove u slucaju povrede i slicno...to je za njega p.ickin dim iznos...covjek je u NBA duze od svih igraca i Srbije i Hrvatske...on i Jokic su dvije najvece p.izdurine sa ovih prostora...lijenost buraz vjeruj mi.
burazengija
Ne dijelim misljenje s tobom, smatram da bi dolazio vise da nema zabrana i sankcija od strane organizacije i kluba... Ali sve je moguce danas pa tako i ta konstatacija da ih ne interesuje reprezentacija previse,ja bi volio da dodje kako god...
Thierry.Henry
Ma vise si dosadan Bogami juka..jbg...najveci mis ti ispadas..boli te k..dodji igraj za svoju zemlju Ako hoces..Ako neces cuti..i et..Ali doci ces sad da igras u September..
Nizace
Izvini mačak, j**o ti miš sav ženski rod od prvog do zadnjeg koljena! Mrš smradu jedan mali. Tastatura boy.
E.Car
Šta ti je njegov ženski rod uradio da ih uzimaš u usta?!?!?! Bil ti volio da ja tebi tako častim familiju?!?!?! Polako momak možeš ti i bolje prenijeti svoju poruku a ne na tako odvratan način!
Nizace
Sa ovakvim ****arima koji Bog zna kad su zadnju odigrali u dresu, a BiH im puna usta, e njih mi je pun klinac! Zato i ide ovakva poruka. Svidjelo se to nekom ili ne, ali lik je dokazao da voli BiH samo na tastaturi.
Nizace
I da dodam, Musa je kreno njegovim stopama, samo ga NBA isutala, pa se sad odaziva na pozive. Inače da je ostao u NBA, njega nebi bilo na temama. Glumio bi zvijezdicu kao i ovaj balvan
Krosteutegurovic
I ovaj izgleda počinje srati sve više I više I on hoće da ga raja zamrzi sve više I tako da ima razlog da se ne pojavi na okupljanju.
Sary
Jel te stid misu imali koliko si odigrao utakmica za repku?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.