Nurkić sretan zbog povratka, a novi saigrač ga uporedio sa španskom legendom: Ima visok IQ
Foto - Instagram

Bh. centar odličan na povratku

Nurkić sretan zbog povratka, a novi saigrač ga uporedio sa španskom legendom: Ima visok IQ

M. Šljivak

Jusuf Nurkić vratio se na parket nakon više od dva mjeseca pauze zbog loma ručnog zgloba.

Nurk je za 18 minuta na parketu ostvario učinak od osam poena i osam skokova, a nakon meča je bio veoma zadovoljan.

"Dobro je. Hvala Bogu osjećam se dobro, trebalo mi je malo da se naviknem, ali oporavio sam se", rekao je Nurkić nakon utakmice, koji je na ruci imao štitnik za ruku.

"Imam tu neku zaštitu za ruku. Nosit ću je nekoliko utakmiica, malo mi je problem držati loptu u jednoj ruci zbog toga. Volim kako sam se kretao na parketu jer sam imao problema i sa mišićem tokom oporavka od povrede zgloba".

Njegov novi saigrač Norman Powell stigao je nedavno u razmjeni iz Toronto Raptorsa i uporedio je Nurkića sa Marcom Gasolom.

"Dopada mi se. Veoma je pametan visoki igrač, ima visok IQ i uvijek pokušava pronaći saigrače. Podsjeća me na Marca Gasola", rekao je Norman Powell.

Promo

Top Komentari

Bronson94
Kolki onda ti imas IQ ako on ima visok hahah
2 16
Adnan@Kara
Svaka tebi čast.smamo da te zabolaze povrede....i okani se politike.
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi