Jusuf Nurkić pronašao način da sa saigračima proslavi plasman u finale!

U finalu Zapadne konferencije nakon 19 godina čekanja

Jusuf Nurkić pronašao način da sa saigračima proslavi plasman u finale!

E. Čaušević

Košarkaši Portland Trail Blazersa sinoć su u majstorici savladali Denver Nuggetse sa 100:96 i tako se plasirali u finale Zapadne konferencije.

Za Portland će ovo biti prvi put nakon 19 godina da će igrati u finalu Zapadne konferencije što je sjajan uspjeh za ovaj tim. Portland je u sedmom meču u gostima bio bolji od Denvera na krilima sjajnog CJ McColluma koji je briljirao sa 39 poena i devet skokova.

U prethodnim mečevima u Portlandu svoj tim u dvorani je bodrio i Jusuf Nurkić, a bh. košarkaš na gostovanja ne može ići jer se oporavlja od teške povrede.

Međutim, Nurkić je našao način da bude uz svoje saigrače s obzirom da je odmah bio "live" uz video poziv. Trenutak dok saigrači pričaju s Nurkićem snimile su i kamere, te je to dokaz da među košarkašima Portlanda vlada zaista odlična atmosfera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi