Nurkić u 'ratu' zbog objava o velikom prijatelju: Zaista vjerujete čovjeku koji se tako zove?
Foto - instagram

Akcija bh. košarkaša

Nurkić u 'ratu' zbog objava o velikom prijatelju: Zaista vjerujete čovjeku koji se tako zove?

M. Šljivak

Američki mediji objavili su kako zvijezda Portland Trail Blazersa Damian Lillard ima namjeru zatražiti razmjenu.

Brojni mediji u Sjedinjenim Američkim Državama prenijeli su ovu informaciju i donijeli su čak i imena timova koje zvijezda Portlanda razmatra.

Navodno u igri za razmjenu su Pholadelphia 76ersi, New York Knicksi i Golden State Warriorsi, ali za sada su ovo samo medijska nagađanja.

Lillardov veliki prijatelj, bh. košarkaš Jusuf Nurkić, poručio je na društvenim mrežama kako je priča o odlasku Lillarda smiješna.

Nurkić je podijelio nekoliko objava američkih novinara. Poručio je da su klovnovi, a novinaru Henryju Abbottu je poručio:

Oglasi

"Zaista vjerujete čovjeku koji se zove Henry Abbott".

Nurkić očigledno smatra da će Lillard ostati član Portland Trail Blazersa gdje je proveo kompletnu NBA karijeru.

Lillarda je tim iz Oregona birao kao šesti pik drafta 2012. godine i ispotavio se to kao pravi potez jer je ovaj sjajni košarkaš postao istinska zvijezda.

Zvijezda Portlanda je u karijeri na prosjeku od 24.7 poena, 6.6 asistencija i 4.2 skoka po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi