Nurkića u Clevelandu iznenadio stari prijatelj: Nikad neću zaboraviti te dane u Zadru
Foto - Jusuf Nurkić Twitter

Romeo Travis došao pogledati bivšeg saigrača

Nurkića u Clevelandu iznenadio stari prijatelj: Nikad neću zaboraviti te dane u Zadru

M. Šljivak

Portland Trail Blazersi uvjerljivo su sinoć savladali kao gosti Cleveland Cavalierse rezultatom 141:105.

Bh. centar Jusuf Nurkić odigrao je još jednu jako dobru utakmicu. Postigao je 15 poena, imao je 11 skokova uz četiri blokada i tri asistencije.

Zadovoljni Nurkić nakon meča je imao i posjetu. Njegov bivši saigrač iz KK Zadar Romeo Travis svratio je kako bi pozdravio starog prijatelja.

"Veliki brat od prvog dana. Nikad neću zaboraviti trenutke koje smo imali u KK Zadru", napisao je Nurkić uz fotografiju na Twitteru.

Travis mu je uzvratio:

"Nikad neću zaboraviti te dane".

Oglasi

Iskusni 36-godišnji košarkaš poznat je i po tome što je najbolji prijatelj zvijezde LA Lakersa LeBrona Jamesa.

On je sa njim igrao u St. Vincent-St. Mary srednjoj školi u Akronu, no za razliku od LeBrona, koji je postao jedan od najboljih ikad, Travis je karijeru gradio u Evropi.

Sa Nurkićem je u Zadru igrao u sezoni 2012/2013. kada je Nurkić kao mlad košarkaš bio posuđen iz Cedevite i postali su ogromni prijatelji.

To prijateljstvo i dalje traje i svakako je lijepo vidjeti ovakve trenutke.

Travis je trenutno pod ugovorom sa francuskim Limogesom, a u profesionalnoj karijeri je igrao čak za 16 klubova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi