Jusuf Nurkić ubacio pet poena, Portland izgubio od Oklahome

Bh. košarkaš igrao samo prvo poluvrijeme

Jusuf Nurkić ubacio pet poena, Portland izgubio od Oklahome

M. Šljivak

Portland Trail Blazersi poraženi su u pripremnoj utakmici od Oklahoma City Thundera rezultatom 131:120.

Thunder je dominirao gotovo cijelim tokom utakmice. Nisu igrači Trail Blazersa bili previše raspoloženi večeras, a to su protivnici iskoristili i došli su do lagane pobjede.

Jusuf Nurkić je u ovom susretu imao nešto manju minutažu. Igrao je samo u prvom poluvremenu, a na parketu je proveo 16 minuta.

Za to vrijeme je imao sasvim dobar učinak od pet poena, pet skokova, tri asistencije, te po jednu blokadu i ukradenu loptu.

Kod Portlanda je najefikasniji bio Anfernee Simons sa 23 poena, dok je Thunder do trijumfa vodio Darius Bazley sa 20 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti