Praznom dvoranom odjekivale Nurkićeve riječi nakon promašaja Warrena, komentatori se samo nasmijali

"Lopta ne laže"

Praznom dvoranom odjekivale Nurkićeve riječi nakon promašaja Warrena, komentatori se samo nasmijali

Edmir Škorić

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić jučer se vratio košarci nakon što je duži period izbivao zbog teške povrede i prema onome što smo mogli vidjeti - spreman je za dominaciju.

Nurkić je s Portlandom odigrao pripremni meč protiv Indiane. Utakmica se igrala u "evropskom formatu" četiri puta po 10 minuta, a bh. košarkaš je za 20 minuta ubacio 14 poena uz osam skokova te je dodao po jednu asistenciju i blokadu.

Njegov povratak mnogo će značiti Portlandu koji ima svoju računicu u ostatku sezone.

A zanimljiv detalj zabilježila je kamera Bleacher Reporta tokom duela u Orlandu. Sviran je faul za TJ Warrena, a nakon što je košarkaš Indiane promašio slobodno bacanje, Nurkić je uzviknuo: "Lopta ne laže".

S obzirom da se igralo bez publike, to se jasno moglo čuti, a komentatori TV prijenosa samo su se nasmijali.

Top Komentari

nijepoznat
Bosanski Zmaj
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti