6

Komentari (6)

douglasssy
Zamolio bih ove nase tzv novinare, da ovom covjeku ne daju titule i pridjeve poput bosanskohercegovackom reprezentativcu, jer to apsolutno nije. Nema cak ni dvostruki broj nastupa za nasu drzavu, tako da, ne dozvolite sebi da vam ulogu igra cinjenica da igra u NBA ligi. Ne uvecava ga u nasim ocima, zbog cinjenice da je "siromasan" u glavi. Nekada igra na socijalu, zbog nane ili Srebrenice, tako da je clanak koji dobije od vas, zaduzio tako sto uradi ono sto svaki covjek koji se smatra bosancem i hercegovcem, mora da uradi. A to je da ode i prouci Fatihu u Srebrenicu.
user1603952710
Nek vidi sa Dinom da ga u Bosnu vrate, nije ovo za njega izgleda.
dinass
Dinin botu,idiote malo se ukljuci pa komentarisi. Predsezonske utakmice se koriste za uigravanje i lagano dizanje forme. Tu se starteri za****ju i igraju sa 10% a mladi igraci i oni sa uslovnim ugovorom isticu i grizu.Mislim da ce se Nurkic sad dobro zamisliti kad ga kritikuje dijete iz Sisabara, vjerovatno si pametniji od njega koji igra u NBA za milione.
Famoza
Zaštita Identiteta
Takoe patriJoto, ajd sad na FB s Konakovićem baci koju opet. I samo za novinara pitanje, ne znam kad je to bio trejd McCollum - Milsap pa da je Portlandov najbolji strijelac Milsap?!
Zaštita Identiteta
Nije ti palo na pamet da je prepravljen tekst sat-dva poslije? :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.