Juventus najavljuje veliku novinu!

Stiže i BC Juventus?

Juventus najavljuje veliku novinu!

E. Škorić

Nogometni klub Juventus iz Torina najavio je na Twitteru stvaranje novog kluba.

Crno-bijelu porodicu iz Torina pojačat će košarkaški klub, sudeći po onome što je FC Juventus objavio na Twitteru putem službenog profila.

"Uskoro stiže 25. jul 2018. Za one koji vole da uživaju u novim izazovima. Da idu preko granica. Izrazite svoj potencijal", napisano je u tvitu Juventusa uz košarkaški dres sa Juveovim grbom.

Torino dugo nema vrhunski košarkaški klub i spominje se stvaranje respektabilnog tima, a to bi značilo da će navijači Stare dame imati priliku da u budućnosti uživaju i u mečevima Eurolige.

Naravno, sve to djeluje i više neko dobro, posebno jer je nedavno nogometni klub doveo Cristiana Ronalda iz Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Lega A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Prati stope velikana iz Minhena
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi