6

Komentari (6)

K79
Ne voli čovjek da igra odbranu i to je to , zato u NBA i nije mogao napraviti ništa al da je madzionicar sa loptom to je neosporno !
Realist
Teo je jedan od najboljih PG-eva na svijetu ali je kasno otisao u NBA te nije uspio ostaviti trag tako da nikad nije niti ce bit priznat kao neki
realno_govoreci
@Realist ni blizu najboljih na svijetu.To sto znači dodatni lucidni pas ga ne čini najboljim.Kasno otišao u NBA? pa kako ga proglašavaš sada jednim od najboljim kada prije par sezona kada je još bolji bio u NBA ništa nije mogao!?
Za NBA moraš pored lucidnosti imati izuzetnu fizičku spremu,rad rad i rad.
Što bi rekao Amar Osim " samo u Bosni si igračima ako nekom loptu probaciš kroz noge".
Imao je priliku da se dokaže da je medju najboljim i nije uspio prema tome tu se priča završava .
Lijepo ga je gledati ali samo u Evropi
Turgut2
Da za nba je nekako spor kao Musa ne moze nekako plus obrana slaba a isto remeno vidi se ovdje na video jed a rade idbranu nad njim dok se cesto u nba zalijepi fkaster samo nekoliko cm dalje od napadaca
Turgut2
Pihh ovaj auto pisac bas se popisava kad pisem
DadiG
Bio bi sretan da je u top 50 najboljih PG na svijetu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.