Kako izgledaju Dončićeve nove tenisice?

Potpisao ugovor s Air Jordanom

Kako izgledaju Dončićeve nove tenisice?

Edmir Škorić

Luka Dončić najzad je potpisao bogati ugovor s Air Jordanom i već je sinoć obukao nove tenisice.

Dončić se vratio nakon povrede i predvodio je Dallas Maverickse do pobjede nad San Antonio Spursima. Ubacio je 24 poena uz 10 skokova i osam asistencija, a na nogama je nosio nove tenisice. Njemu su mnoge NBA zvijezde poželjele dobrodošlicu i dolazak u porodicu Air Jordana.

20-godišnji Sovenac je u prošlosti imao rookie ugovor s Nikeom, koji je istekao prošlog ljeta, ali je sada dobio unosan ugovor o kojem se dugo špekulisalo.

"Znao sam sve o marki Jordan. Svi u Evropi govore o Jordanu. Bio je idol mnogim ljubiteljima košarke. Baš je neobično što sam sada postao dio ove kompanije", rekao je Dončić novinarima u svlačionici, otkrivši da mu je omiljeni model. Jordan 4.

U posljednjem meču protiv Spursa nosio je najnoviji model serije Jordan, 34. po redu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi