Kako Zvezda igra Euroligu, dužna je svima?

Amerikanac otvorio dušu

Kako Zvezda igra Euroligu, dužna je svima?

O. Lekić

Crvena zvezda je već nekoliko sezona u finansijskim problemima, međutim ta informacija se već odavno gura pod tepih.

Prvi koji se odlučio javno progovoriti o ovom problemu je Michael Roll, košarkaš Bešiktaša, koji je izjavio : ''Kako Crvena zvezda može igrati Euroligu, a svojim igračima duguje već šest mjeseci duguje plate.''

Zanimljivo, uz ovog košarkaša se oglasio i predsjednik Bešiktaša, Fikret Orman, koji je javno napao čelnike Eurolige i uputio im zaista nekoliko oštrih komentara.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Zvezda je osvajanjem ABA lige izborila učešće u Euroligi, dok će Bešiktaš do ovog takčienja doći samo osvajanjem Eurokupa, jer A licence za ovo takmičenje posjeduju Fenerbahce i Anadolu Efes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi