Kamenjaš: Držali smo se od početka do kraja svi skupa i uspjeli smo

Košarkaš Sparsa nakon meča

Kamenjaš: Držali smo se od početka do kraja svi skupa i uspjeli smo

Košarkaš sarajevske ekipe Spars Realway Kenan Kamenjaš govorio je za SportSport.ba nakon historijske titule koju je ovaj klub večeras osvojio. 

Podsjetimo, Sparsi su na Grbavici porazili Igokeu sa 93:85 u finalu Kupa 'Mirza Delibašić', a jedan od heroja bio je upravo Kamenjaš.

"Zahvaljujem se naravno ovoj divnoj publici koja nas je nosila svih 40 minuta. Bilo je to teških 40 minuta borbe, nije bilo lako. Znali smo da nas čeka teška utakmica. Držali smo se od početka do kraja zajedno. Uzeli smo na kraju taj prvi povijesni pehar", kaže Kamenjaš i dodaje:

"Ja sam večeras ispao taj neki heroj sa svojim poenima. Ali, to ne bi bilo moguće bez mojih saigrača. Ja sam samo to realizovao u koš. Zahvalio bih se još jednom ovoj divnoj publici".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi