Kamere snimile kako Rajon Rondo zaljubljeno posmatra Luku Dončića

Slovenac ponovo odigrao sjajan meč

Kamere snimile kako Rajon Rondo zaljubljeno posmatra Luku Dončića

E. Čaušević

Dallas Mavericksi su sinoć slavili u Staples Centru protiv LA Lakersa sa 114:100.

Košarkaši Dallasa su sjajnom igrom u drugom poluvremenu uspjeli da dođu do pobjede i nanesu tek treći poraz Lakersima u ovoj sezoni. Najefikasniji u gostujućem timu bio je ponovo Luka Dončić koji je odigrao još jedan sjajan meč.

Dončić nije blistao u prvom poluvremenu u kojem je dao samo šest poena, ali je u nastavku meča bio odličan. Slovenac je meč završio sa 27 poena, deset asistencija i devet skokova.

On se u centru pažnje našao i nakon meča zbog sjajnog videa koji je postao viralan na društvenim mrežama. Kamere su snimile trenutak kako Rajon Rondo "zaljubljeno" posmatra Dončića koji je u tom trenutku bio pored klupe Lakersa.

Dončić je ove sezone glavna tema u Americi, a očito da ni protivnički košarkaši ne mogu da mu odole.

Top Komentari

makelele
Garant konta u sebi, j mater svoju bjelacku kako lik igra, ma nije normalno da jedna bjelcuga ovako kida
7 1
konjnakvadrat
Odmjeri ga mrki, oblizuje usta
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi