Kanter: Rekao mi je da biram - Oklahoma ili Durant

Prijetnje Kanteru

Kanter: Rekao mi je da biram - Oklahoma ili Durant

E. Škorić

Turski centar Oklahoma City Thundera Enes Kanter dobio je prijetnje kako se ne smije fotografisati s Kevinom Durantom.

Durant je prošlog ljeta napustio Oklahomu i zaputio se u Golden State i već u prvoj sezoni s Warriorsima pokorio NBA ligu. No, u Oklahomi mu niko ne može oprostiti što je samo tako otišao.

"Neću reći ko, ali jedan od mojih siagrača mi je rekao da se ne vraćam ukoliko se pojavi fotografija na kojoj smo ja i Kevin, pošto zna da i on živi u istom dijelu u kojem sam ja. Neću reći ko, ali to mi je rekao", otkrio je Kanter.

Kanter je u New Yorku igrao utakmicu protiv Duranta i Jamesa, a poznavajući ga, nije mario za "prijetnje" od strane neimenovanog saigrača, a i dalje ima samo riječi hvale za Duranta, dok je pohvalno govorio i o novom igraču Thundera Paulu Georgeu, koji je došao iz Indiane.

"Paul je strašan igrač, svestran, mislim da ćemo s njim imati puno veće šanse za uspjeh", kazao je Kanter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi