Kanteru je Portland dao šest minuta za odgovor: "Rekao sam NE!"

Kanteru je Portland dao šest minuta za odgovor: "Rekao sam NE!"

E. Škorić

Enes Kanter nije dobio novi ugovor od Portland Trail Blazersa.

Turski košarkaš je u februaru trejdovan iz New York Knicksa u Blazerse, a već ovog ljeta ide u Boston Celticse, koji su mu ponudili 10 miliona za dvije godine.

Iako se vjerovalo da će ostati u Portlandu zbog dobre sezone, posebno sada kada nema povrijeđenog Jusufa Nurkića, Kanter je odlučio otići.

"Razmišljao sam da potpišem novi ugovor sa Portlandom, ali su mi dali samo šest minuta da odlučim. Osjećao sam se pod pritiskom. Rekao sam im da moram da razmislim, da pitam porodicu šta misli... Pošto nisam mogao da pozovem podoricu direktno, a oni su nastavili da pritiskaju, samo sam im rekao – NE", rekao je Kanter za ESPN.

Kanter je prošle sezone bilježio 14 poena i 10 skokova u prosjeku po meču.

Top Komentari

Keno
Ovaj Kanter uvijek ima nesto da seri
4 1
Turgut2
Budala
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije