Mario Hezonja potpisao za Portland, a onda na Twitteru razmijenio par riječi s Jusufom Nurkićem

Novi saigrači u Trail Blazersima

Mario Hezonja potpisao za Portland, a onda na Twitteru razmijenio par riječi s Jusufom Nurkićem

E. Čaušević

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja napustio je New York Knickse nakon godinu dana.

Hezonja je dobio ponudu Portland Trail Blazersa koju nije mogao odbiti, te je potpisao ugovor na godinu dana uz mogućnost da isti produži na još jednu sezonu ukoliko on to bude htio.

Mnogi vjeruju da će Hezonja biti veliko pojačanje za Portland, a njegovom dolasku su se obradovali navijači ovog kluba. No, to se može reći i za bh. košarkaša Jusufa Nurkića koji je očito priželjkivao dolazak Hezonje.

Nakon što je potvrđeno da Hezonja dolazi u Portland on je označio Nurkića na Twitteru, a naš košarkaš mu je ekspresno odgovorio i poželio mu dobrodošlicu.

"Brate rekao sam ti", poručio je Nurkić koji nije krio svoju oduševljenje što će mu Hezonja biti saigrač u narednoj sezoni.

Top Komentari

Zoilomas
Brate kakav ce Portland biti slijedece godine, Nurkic, Hezonja, McCollum, Lillard, Little, Kanter, Curry, Simmons, Leonard, Collins, Harkless, Layman, Bazemore, imaju tim koji moze biti na vrhu tabele cijelu sezonu, vidimo se opaet u playoffu za garant.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi