Kapiten Zvezde: Bila je ovo prava timska pobjeda

Nakon osvojene titule

Kapiten Zvezde: Bila je ovo prava timska pobjeda

Crvena zvezda sinoć je došla do druge uzastopne titule u srbijanskom šampionatu.

Crveno-bijeli su u hali "Aleksandar Nikolić" pobijedili Partizan sa 70:65, pa su finalnu seriju Superlige Srbije okončali ukupnim rezultatom 3:1.

Jedan od najzaslužniji za sinoćnju pobjedu bio je i kapiten Zvezde Luka Mitrović.

"Mislim da smo veoma pametno odigrali utakmicu. Bila je ovo prava timska pobjeda. U finalu je najmanje bitno ko igra dobro jer smo svi iscrpljeni. Najbitnija je pobjeda i titula", rekao je Mitrović za beogradske medije.

"Ovo mi je peti trofej sa Zvezdom. Stvarno ne znam koji mi je draži od kojeg, ali svaki trofej poslije ovakve sezone, naročito kakve sam ja imao sa tom povredom, veliki je uspjeh", dodao je kapiten Zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi