Tamara Kapor završila karijeru

U 29. godini

Tamara Kapor završila karijeru

Haris Zilić

Bh. koašrkašica Tamara Kapor odlučila je da završi karijeru u 29. godini života.

Kapor je jedna od najboljih bh. koašrkašica u posljednjoj deceniji, a teška povreda koju je doživjela, spriječila je da nastupi sa Bosnom i Hercegovinom na Eurobasketu, gdje su naše djevojke uazele peto mjesto i izborile kvalifikacije za Munodbasket naredne godine.

Pored toga Tamara je bila u Francuskoj i Španiji te curama davala podršku.

Tamara Kapor imala je sjajnu karijeru koja je počela u Trebinju. Ostavila je dub trag igrajući za Mladi Krajišnik, Radivoj Korać, Čelik, Baksi Ferol, Budućnost i Feniks koji joj je bio posljednji klub.

Sigurno da će Tamara mnogo nedostajati bh. selekciji u narendim akcijama. Čekao se njen oporavak i nadali su se svi da će biti na raspolaganju Zmajicama u utakmicama kvalifikacija za SP, ali ova mlada Trebinjka se ipak odlučila za neočekivan potez i spuštanje zavjese na vrlo uspješnu košarkašku karijeru.

Top Komentari

Mowzilla
Steta, ali hvala joj za sve.
6 0
dinass
Tamara hvala ti za sve,treba naci mjesto u strucnom stabu za nju.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi