Karalić očekuje pobjedu protiv Širokog

Igokea traži izjednačenje u seriji

Karalić očekuje pobjedu protiv Širokog

Igokea večeras u dvorani "Nenad Baštinac" u Aleksandrovcu dočekuje Široki u drugoj utakmici finalne serije prvenstva Bosne i Hercegovine za košarkaše.

Aleksandrovčani su u prvoj utakmici pružili dobar otpor Širokom, a večeras pred svojom publikom jednostno ne smiju izgubiti.

"Na Pecari smo pružili dobar otpor i odigrali već dio susreta sasvim dobro, ali to nije bilo dovoljno. Zato ćemo večeras morati odigrati još bolje, kako bi došli do pobjede. Moramo mnogo više pažnje posvetiti skok-igri. Ukoliko popravimo omjer skokova, mislim da možemo do pobjede", kaže za SportSport.ba trener Igokee Drago Karalić.

"Pritisak je sada na nama, jer smo pod imperativom pobjede. Ipak, imamo iskusnu i kvalitetnu ekipu i smatram da možemo do izjednačenja u seriji", dodao je Karalić.

Drugi susret finalne serije između Igokee i Širokog igra se večeras, sa početkom u 20:15 sati, u dvorani "Nenad Baštinac" u Aleksandrovcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.