Kawhi Leonard poručio Lebronu: Recite mu da me se ne plaši!

Netipična izjava samozatajnog krila Clippersa

Kawhi Leonard poručio Lebronu: Recite mu da me se ne plaši!

Los Angeles u ovom trenutku ima dvije moćne NBA momčadi, obje spremne da uzmu titulu NBA prvaka. 

Nakon što su ljetos izgubili bitku za dovođenje Kawhi Leonarda od gradskih rivala, Lakersi su opet složili sjajan tim, no u dva dosadašnja sraza, Clippersi su oba puta odnijeli pobjede. 

Da ovo rivalstvo ode na razinu više pobrinuo se upravo Leonard. Barem po riječima čuvenog američkog novinara Stephena A. Smitha, Kawhi je nedavno na snimanju za njegovu popularnu emisiju "First Take" poručio Lebronu da ne treba da se plaši da ga pokuša čuvati.

"Kawhi je poručio da neko kaže Lebronu da prestane da ga se plaši i da počne da ga čuva", rekao je Stephen A Smith.

Naravno, svi već jedva čekaju emitiranje ove emisije nakon čega će biti jasnije kakvu je to poruku, inače samozatajni Leonard poslao Lebronu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi