Kawhi se oglasio prvi put nakon trejda u Toronto: Hvala vam...

Sjajni košarkaš se zahvalio Spursima

Kawhi se oglasio prvi put nakon trejda u Toronto: Hvala vam...

Kahwi Leonard je neko vrijeme želio napustiti San Antonio Spurse, ipak kada se to desilo navodno nije bio zadovoljan. Završio je u Toronto Raptorsima, dok je u suprotnom smjeru otišao DeMar DeRozan - koji također nije bio zadovoljan razvojem situacije.

Leonard, koji se u posljednje vrijeme itekako mučio sa povredama, je navodno želio u Lakerse. Ipak, ta želja mu se nije ostvarila, a sada se javno oglasio prvi put nakon senzacionalnog trejda i naravno iskoristio priliku da se zahvali Spursima, franšizi u kojoj je stasao u ponajboljeg "dvosmjernog" igrača NBA lige.

"Proteklih nekoliko sedmica sam razmišljao i pokušavao smisliti pravu stvar da kažem, ali sve se svodi na dvije jednostavne riječi: Hvala vam!

Moja porodica i ja se želimo zahvaliti čitavoj organizaciji Spursa, navijačima i građanima San Antonija. Hvala svakom mom saigraču sa kojim sam igrao u proteklih sedam godina u NBA ligi. Hvala Pop, uvijek ću biti zahvalan za svoj napredak pred tvojim vodstvom.

Hvala navijačima! Ne postoje strastveniji i predaniji navijači nego oni koje sam vidio u San Antoniju... Iako se radujem novom poglavlju u svojoj karijeru uvijek ću se sjećati grada i ljudi San Antonija", poručio je Kawhi Leonard, između ostalog, u svom otvorenom pismu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije