Kelly Olynyk pokušao atraktivno zakucati pa se obrukao
Foto: Screenshot

Malo se precijenio

Kelly Olynyk pokušao atraktivno zakucati pa se obrukao

Boston Celtisci i Washington Wizardsi trenutno igraju drugu utakmicu polufinalne play-off serije, a neslavan trenutak je imao igrač Bostona Kelly Olynyk.

Celtisci i Wizardsi su u prvom poluvremenu igrali odličnu utakmicu, Wizzardsi su furiozno otvorili susret te su postigli čak 42 poena u prvoj četvrtini, ali se Boston prije kraja poluvremena uspio vratiti iz dvocifrenog deficita.

Ipak, osim sjajnog izdanja Johna Walla i Isaiaha Thomasa, dosadašnji tok utakmice obilježio je i neuspješan pokušaj zakucavanja Olynyka.

On se nakon kontre Bostona, očigledno malo precijenio, pa se odrazio daleko od koša i neslavno promašio otvoreno zakucavanje.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi