Kemba Walker "polomio" zglobove Mirotića, nasmijao Jordana

Nova "žrtva" playa Hornetsa

Kemba Walker "polomio" zglobove Mirotića, nasmijao Jordana

Košarkaš Charlotte Hornetsa Kemba Walker fantastičnim driblingom uspio je da iz ravnoteže izbaci Crnogorca u redovima Chicago Bullsa Nikolu Mirotića.

Walker je sjajnom fintom tijela i odličnom kontrolom lopte uspio da zbuni Mirotića, koji je pao na parket kao da su mu nastradala oba skočna zgloba, a ova akcija nasmijala je i gazdu Charlottea Michaela Jordana.

Sličnu stvar playmaker Hornetsa je napravio prošle sedmice, a njegova "žrtva" bio je Chris Paul.

"Momci, ne brinite se. Moj članak je u redu. Samo mu treba malo leda", izjavio je Mirotić nakon utakmice u kojoj je slavio tima sa kojim je upravo Jordan osvojio šest NBA titula, rezultat je glasio 105:92.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.