Kenan Bajramović ponovo napustio Sparse

Vraća se u turski Petkimspor

Kenan Bajramović ponovo napustio Sparse

E. Čaušević

Iskusni bosanskohercegovački košarkaš Kenan Bajramović ponovo je napustio redove Sparsa.

Bajramović se nedavno vratio u sarajevski tim, no ponovo je odlučio da napusti Sparse i svoju karijeru nastavi u inostranstvu. Nekadašnji bh. reprezentativac je dobio ponudu od turskog Socar Petkimspora za koji je igrao prošle godine.

Bh. košarkaš je odlučio da prihvati ponudu turskog drugoligaša s kojim je potpisao ugovor o kraja ove sezone. Zanimljivo da je Bajramović prošle godine također naputio Sparse u kojima se tada zadržao svega 15 dana i odlučio da pređe u Petkimspor.

Nakon toga Bajramović je igrao u dresu Choleta, ali se početkom ove sezone ponovo vratio u Sparse. No, po starom receptu u sarajevskom klubu zadržao se svega nekoliko mjeseci, te će do kraja sezone igrati za turski Socar Petkimspor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije