Bajramović: Sparsi su moj klub, u Tuzli očekujemo  pobjedu

Iskusni košarkaš ponovo u Sparsima

Bajramović: Sparsi su moj klub, u Tuzli očekujemo pobjedu

S. Mlaćo

Nakon tri utakmice u Ligi 10, gdje su ostvarili dvije pobjede i jedan poraz, košarkaši Sparsa  dobili su vrijedno pojačanje.

 Radi se o Kenanu Bajramoviću, nekadašnjem reprezentativcu naše zemlje koji je raskinuo ugovor sa francuskim Choletom, a zatim postigao dogovor sa čelnicima Sparsa čiji je dres nosio već ranije.

"Sparsi su moj klub, tu se osjećam lijepo i kući sam. U Francuskoj sam raskinuo i došao ovdje", ističe Bajramović koji će debitovati u subotnjem duelu četvrtog kola protiv tuzlanske Slobode.

"Ne poznajem dovoljno ekipu, tek sam došao, a u Tuzli očekujemo pobjedu. Moja fizička sprema je dobra, a od Sparsa očekujem vrh tabele, te na to i ciljamo ove godine", dodao je za naš portal Bajramović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi