Kenan Bajramović ponovo u OKK Spars
Iskusni košarkaš ponovo u dresu Sarajlija

Iskusni košarkaš se vratio u BiH

Kenan Bajramović ponovo u OKK Spars

Samir Mlaćo

Košarkaši Sparsa dobili su novo pojačanje za nastavak sezone. Naime, Sparsi igraju na dva fronta, Prvenstvo BiH i ABA 2 ligu, pa im je potreban što širi igrački kadar.

Tako je danas sa čelnicima Sparsa dogovor postigao Kenan Bajramović, povratnik u redove Sarajlija. Bajramović se u više navrata vraćao u Sparse, a posljednji angažman je imao u turskom timu Akhisar Basketbool.

Bajramović je jedan dio karijere proveo i u Litvaniji, Njemačkoj, Francuskoj, te će svojim iskustvom sigurno pomoći timu Marka Trbića.

U BiH je ovaj 37-godišnjak nastupao i za Čelik, te Bosnu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, Sparsi će večeras u okviru 14. kola ABA 2 lige ugostiti Lovćen iz Cetinja.

Top Komentari

Raikkonen
Pa neće valjda u šugavu zenicu??? Zna se gdje je i koji je glavni grad BiH i gdje sve primaju . Neće valjda da ostane i struhne u odvratnoj zenici
6 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi