Kenan Kamenjaš potpisao ugovor sa Sparsima
Foto: kkspars.com

Centar juniorske reprezentacije BiH

Kenan Kamenjaš potpisao ugovor sa Sparsima

Juniorski reprezentativac BiH Kenan Kamenjaš je jučer potpisao ugovor s KK Spars, pa će se ovaj talentovani košarkaš, rođen 2000. godine, u predstojećem periodu pokušati izboriti sa svoje mjesto u prvoj ekipi sarajevskog kluba.

Talentovani centar je do sada nastupao za KK Koš iz Sarajeva, a kako sam ističe, veoma mu je drago što će od sada nositi dres Sparsa.

"Želio bih iskoristiti priliku i da se zahvalim svim svojim trenerima i košarkaškom klubu Koš, na čelu sa direktorom Sejom Bukvom, koji su omogućili moj razvoj i bili najbitniji faktor u potpisivanju mog ugovora s KK Spars", istakao je Kamenjaš, pa nastavio:

"Klub u koji dolazim je vrhunski organizovan i akcenat stavlja na stvaranje i afirmisanje mladih igrača. Došao sam ovdje željan dokazivanja i vjerujem da ću u tome i uspjeti. Nastupajući za reprezentativne kategorije stekao sam mnogo prijatelja iz KK Spars, tako da mi proces adaptacije neće biti težak. Nadam se da će moj košarkaški razvoj ići u najboljem smjeru."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Svako ima svoje ciljeve pa tako i ja idem stepenicu po stepenicu. Ove godine mi je cilj da s juniorskom ekipom osvojim Euroligu i da se namtenem treneru prvog tima, da uz maksimalan trud i zalaganje pokušam izboriti svoje mjesto u seniorskoj konkurenciji", dodao je na kraju novi košarkaš Sparsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi