Dešava se i najboljim: Najbizarniji potez u karijeri Kevina Duranta

Na meču protiv Bucksa

Dešava se i najboljim: Najbizarniji potez u karijeri Kevina Duranta

A. Čaušević

Kevin Durant je stigao u Broklyn Netse kako bi toj franšizi donio titulu prvaka.

Durant u ključnim momentima sezone počinje da podsjeća na najbolje dane, a to je pokazao i u prvom meču polufinala Istoka.

Netsi su pobijedili Milwaukee Buckse 115:107, a Durant je meč završio sa 29 poena i 10 skokova. Međutim, imao je i jedan "propust".

Naime, prilikom izvođenja jedne lopte ispod koša KD je bio neoprezan, bacio je loptu koja je pogodila tablu s unutrašnje strane. Dešava se i najboljim.

Inače, Netsi su u ovom meču odmah na početku ostali bez Hardena, ali su Durant i Irving pokazali da se radi o zaista super jakom timu spremnom za najveće domete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi