Bomba iz NBA lige: Kevin Durant zatražio trejd
Foto - EPA

Želi otići iz Netsa

Bomba iz NBA lige: Kevin Durant zatražio trejd

M. Šljivak

NBA zvijezda Kevin Durant (33) zatražio je trejd od Brooklyn Netsa.

Kako navode američki mediji, Durant je večeras zvanično zatražio od rukovodstva tima iz New Yorka da ga razmjene i sada se čekaju prve ponude.

Određene informacije govore kako Durant preferira odlazak u Phoenix Sunse, ali gdje će ovaj čudesni strijelac završiti saznat ćemo veoma brzo.

KD je prethodne tri godine proveo u Netsima. Međutim, iako je oko sebe imao mnoštvo zvijezda nije uspio osvojiti novi prsten, a nezadovoljstvo je sve više raslo.

Na kraju se Durant odlučio zatražiti razmjenu i vjerovatno ćemo ga od naredne sezone gledati u nekom drugom timu.

Kevin Durant je prošle sezone prosječno ubacivao 30 poena po meču, a ovom učinku je dodao preko sedam skokova i šest asistencija po meču.

Top Komentari

DelPiero
Lillard ga je najavio u Blazersima, valjda se i ostvari.
6 0
Edin Merlin
Boston Celticsi su mu ono što mu treba..!!!!
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije