Izraz lica Kevina Garnetta kad je ugledao svog najvećeg neprijatelja se ne može opisati riječima

Nekad su bili saigrači

Izraz lica Kevina Garnetta kad je ugledao svog najvećeg neprijatelja se ne može opisati riječima

A. Čaušević

Na poluvremenu All-Star utakmice NBA liga je odala počast najboljim igračima u historiji lige. 

Među 75 odabranih našla se i čuvena trojka iz Boston Celticsa Paul Pierce, Kevin Garnett i Ray Allen.

Pierce i Garnett su stajali jedan pored drugog što se ne može reći i za Allena koji je totalno izignorisao bivše saigrače.

Allen je odmah krenuo da se pozdravi sa LeBronom Jamesom, a Garnett kao da nije ni postojao iako je stajao odmah pored najboljeg košarkaša današnjice.

Poznato je da između Garnetta i Allena od ranije vlada netrpeljivost. Sve je "zaleđeno" 2012. kada je Allen otišao u Miami Heat.

"Bio sam vrlo jasan u pogledu da mi se gadilo ono što je Ray učinio. To je bilo stvarno. Tada smo bili veliki rivali s Miamijem, to je slično kao da neki igrač iz Celticsa pređe u Lakerse i obrnuto. Miami i Boston su tada bili 'prava stvar'", u aprilu 2020. godine je kazao Garnett.

Garnett će se sljedećeg mjeseca imati svećanu ceremoniju povodom oproštaja od košarke, nedostatak interakcije na All-Staru jasan je znak da na tom druženju neće biti Allena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi