Utakmica Mladost - Bosna Royal registrovana službenim rezultatom

Bodovi ostaju u Mrkonjić Gradu

Utakmica Mladost - Bosna Royal registrovana službenim rezultatom

A. Čaušević

Utakmica prvog kola prvenstva BiH u košarci za muškarce između Mladost i Bosne Royal registrovana je službenim rezultatom u korist kluba iz Mrkonjić Grada. 

Meč je probitno odgođen jer je u sarajevskom timu zabilježen pozitivan slučaj koronavirusa, nakon testova u ponedjeljak. U utorak su rađeni novi testovi i svi su bili negativni.

Međutim, utakmica definitivno neće biti odigrana pa je komesar takmičenja Nadir Koredžija meč registrovao službenim rezultatom 20:0 u korist Mladosti.

Popularni Studenti su proteklih sedmica imali velikih problema, u posljednji čas su uspjeli skupiti sredstava za nastup u takmičenju, a još uvijek sklapaju i igračku križaljku.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Mladost će u drugom kolu gostovati Bratuncu, dok će Bosna u Skenderiji biti domaćin Čapljini.

Top Komentari

Realist
Tu Bosnu treba pustit da se ugasi jer od prosijacenja svake sezone nema nists
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi