Košarkaš Zvezde brutalno iskren: "Moja igra je s***e"

Nakon derbija protiv Partizana

Košarkaš Zvezde brutalno iskren: "Moja igra je s***e"

Haris Zilić

Košarkaši Partizana u samo pet dana dva puta svaladali velikog rivala Crvenu zvezdu. Prvo su bili bolji u okviru redovnog kola Eurolige, a sinoć su u okviru petog kola ABA lige slavili rezultatom 98:87.

Zvezda loša izgleda na startu nove sezone, a navijače su psoebno razočarani partijama Shabazza Napiera koji je trebao biti novi lider Zvezde.

Nakon sinoćnjeg duela protiv Partizana, Napier je bio svjestan da je njegova igra trenutno loša, ali vjeruje da se može vratiti na pravi put.

Iako je zabio 23 poena, imao je dosta promašaja, psoebno za tri poena što je možda na kraju i koštalo Zvezdu.

Nakon meča bio je svjestan svega, ali i brutalno iskren prema sebi.

"Pokušpabam pomoći ekipi. Teško je ovo sve za nas jer smo promašili dosta šuteva. Moja igra je trenutno s***e, ali pokušavam da se vartim na pravi put da pronašem način da pomognem ekipi, svjetsan sam da loše šutiram", rekao je Napier i dodao:

"Za mene je ovo sve novo, novi tim, nov siagrači,moram da shvatim kada da budem agresivan, a kada da ne budem, da osjetim naš ritam."

Košarkaš begoradskog tima ne gubi nadu pred naredne mečeve.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Trudim se maksimalno, sigurno da ne promašujem šuteve namjerno. Iskreno, nije dobra situacija za nas trenutno. Teško je, ali borimo se i mislim da ćemo uspjeti na kraju. Iznervirani smo sada, ali nema predaje, vjerujem da ćemo uspjeti."

Napier je protiv Partizana sinoć imao užasan šut za tri poena 2 od 10 što je jedan od najgorih procenata za tri poena u njegovoj karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi