KK Gradina Srebrenik angažovala tri nova pojačanja

Spremaju se za novu sezonu

KK Gradina Srebrenik angažovala tri nova pojačanja

Košarkaški klub Gradina iz Srebrenika očito ne namjerava da bude samo prolaznik u Premijer ligi Bosne i Herrcegovine. 

Uprava kluba je ovih dana angažovala tri nova pojačanja koja su se danas po prvi put pojavila na treningu. Radi se o Dejanu Bjeliću, Adiju Sarajliću i Stefanu Radosavljeviću.

Dejan Bjelić (210 cm, 1990 g.) igra na poziciji centra, iza sebe ima ogromnu karijeru. Stiže iz ekipe KK Mladost Zemun. Bjelić iza sebe ima mnogo klubova za koje je nastupao, igrao je u Bugarskoj, Ukrajini, Srbiji, Rumuniji, Sloveniji, Maroku...

Adi Sarajlić (180 cm, 1993 g.) igra na poziciji plejmejkera, nastupao je ranije za KK Sloboda Tuzla i za KK Bošnjak.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Stefan Radosavljević (204 cm, 1999 g.) igra na poziciji krila. Radi se o dosta mladom i talentovanom igraču, a prije Gradine je nastupao za omladinske kategorije KK Igokea.

Iz tabora srebreničkih plavih dolazi informacija da će se sutra pojaviti još jedno kvalitetno košarkaško ime na treningu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi