KK Mornar zamijenio Maccabi Rishon u Eurocupu

Eurocup će se ipat igrati u Baru

KK Mornar zamijenio Maccabi Rishon u Eurocupu

KK Mornar ipak će u narednoj sezoni igrati u Eurocupu.

Nakon što je nakon prekida i zaključivanja sezone u ABA ligi Mornar bio na 3. mjestu ljestvice, pozivnicu u Eurocup dobila je četvrtoplasirana zagrebaška Cedevita što je izazvalo veliku buru protesta u Baru. 

No ipak, ta će priča dobiti svoj kraj onakav kakav je zaslužio tim Mornara. Ekipa izraelskog Maccabi Rishona jučer je istupila iz Eurocupa objavivši kako je financijska kriza usljed pandemije previše oštetila klupski budžet te da bi im igranje ovog natjecanja bilo preveliki teret. 

Šuškalo se da će umjesto Rishona u grupu B upasti litvanski BC Juventus iz Utene, no na kraju je pozivnica otišla u Bar te će Mornar koji je uoči ove sezone uložio velika sredstva u pojačanja zaigrati u drugom po jačini europskom klupskom natjecanju. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi